Julie Colpaert

In september 2016 is Julie lid geworden van de Antwerpse balie. Sindsdien is zij als advocaat actief in het privaat bouwrecht, huurrecht en vastgoed & projectontwikkeling. Zij adviseert en vertegenwoordigt cliënten zowel in als buiten de rechtbanken. Na de nodige ervaring te hebben opgedaan bij advocatenkantoor Schoups (2016-2019) en PwC Legal (2019-2021), waagde zij in maart 2021 de sprong en heeft zij zich aangesloten bij Colpaert Advocaten.

 

Vorig jaar is Julie cum laude afgestudeerd in de biënnale Executive Master in Real Estate Management aan de Antwerp Management School. Samen met haar Master in de Rechten, heeft deze studie haar toegelaten om haar ambitie waar te maken: uitblinken en specialiseren als advocaat in het vastgoedrecht. Haar passie is dan ook vastgoed in de brede zin van het woord: van het ontdekken van nieuwe business-uitdagingen tot het plannen van structurele vastgoedoplossingen en dit zowel in als buiten gerechtelijke procedures.

 

Julie heeft een zeer ondernemende en hands-on mentaliteit gecombineerd met de spirit van een absolute teamplayer. Julie is enthousiast en prestatie- en resultaatgericht. Ze houdt van een no-nonsense en optimistische aanpak en verwacht hetzelfde van haar team en werkomgeving.

 

Verklaring over cookies Vacatures

Vacatures

Advocaat-medewerker

 

Een advocaat (m/v/x) met enige jaren relevante ervaring in bouw- en vastgoedrecht.

Het kantoor biedt een aantrekkelijk verloningssysteem, flexibiliteit, een goede collegiale sfeer en reële doorgroeimogelijkheden.

Bekijk de vacature