Incasso

Wanbetalers kunnen uw onderneming in ernstige financiële moeilijkheden brengen. Het is daarom essentieel om openstaande facturen snel en accuraat in te vorderen.

Ons kantoor heeft sinds 1981 een stevige knowhow opgebouwd inzake invorderingen. U kan ons advies inroepen voor individuele invorderingsdossiers, maar ook voor de opvolging van uw globale invorderingspakket. Telkens aan uiterst competitieve tarieven.

In elk incassodossier hechten wij veel belang aan strakke termijnen. Als de ingebrekestelling(en) geen resultaat hebben, zijn er twee pistes:

  • Bij een incassodossier tegenover een natuurlijke persoon of bij een betwiste geldschuld tegenover een onderneming, starten wij op uw vraag een gerechtelijke invordering, eventueel in combinatie met bewarende beslagmaatregelen.
  • Wat invorderingen van onbetwiste geldschulden tussen ondernemingen betreft (B2B), geldt sinds juli 2016 een vereenvoudigde administratieve procedure buiten de rechtbank om (de IOS-procedure). Op verzoek van uw advocaat zijn het in dit geval de gerechtsdeurwaarders die de onbetwiste geldschuld verder zullen invorderen.

U kunt bij ons rekenen op een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienstverlening.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Verklaring over cookies Vacatures

Vacatures

Advocaat-medewerker

 

Een advocaat (m/v/x) met enige jaren relevante ervaring in bouw- en vastgoedrecht.

Het kantoor biedt een aantrekkelijk verloningssysteem, flexibiliteit, een goede collegiale sfeer en reële doorgroeimogelijkheden.

Bekijk de vacature